Belang van schone lucht in gemeenschappen

Belang van schone lucht in gemeenschappen

clean air

De Clean Air Act is eigenlijk een milieuwet, die in 1990 door voormalig president George H.W. Bush in wet werd omgezet. Het belangrijkste doel ervan is de volksgezondheid en de veiligheid te waarborgen door ervoor te zorgen dat de federale en staatsoverheden de uitstoot van broeikasgassen (BKG) verminderen bij belangrijke bronnen van luchtverontreiniging binnenshuis, zoals industriële fabrieken, elektriciteitscentrales en andere soortgelijke bronnen. De wet verbiedt ook het gebruik van bepaalde verontreinigende stoffen als luchtverontreinigende stoffen en zorgt zo voor schone lucht in alle gebieden. Er zijn echter een aantal gebieden waar de Act naar verluidt heeft gefaald of niet effectief is, en dit zijn onder andere plattelandsgebieden die te lijden hebben onder een ontoereikende luchtkwaliteit.

Luchtvervuiling in de VS is een groeiend probleem, grotendeels te wijten aan het grote aantal kleine industrieën op het platteland die gevestigd zijn in buurten met een laag inkomen en in buurten waar minderheden wonen. Veel mensen die in deze huizen wonen, worden gedwongen vuile lucht in te ademen, die voor hen moeilijk in te ademen is en astma en andere aandoeningen van de luchtwegen verergert. Het gebrek aan schone lucht dwingt veel gezinnen om lange afstanden af te leggen om artsen te bezoeken en zich voor hun ziekten te laten behandelen. De hoge brandstofkosten voor autos en de daarmee gepaard gaande vervuiling verhogen het aantal mensen dat aan astma of allergieën lijdt, waardoor schone lucht voor veel Amerikanen een zeer belangrijke kwestie is. De Clean Air Act is bekritiseerd omdat deze niet genoeg doet om de lucht in de steden van het land te zuiveren, maar onderzoekers hebben voortdurend nieuwe manieren gevonden om de verontreinigende stoffen die de atmosfeer aantasten, te verminderen.

Eén manier om de lucht te zuiveren is door autofabrikanten aan te moedigen efficiëntere autos te produceren die de hoeveelheid emissies die in de atmosfeer worden uitgestoten, verlagen. Veel staten, waaronder Californië, hebben dergelijke maatregelen genomen door wetgeving aan te nemen die van autofabrikanten eist dat zij schone luchtmotoren van hogere kwaliteit produceren met normen voor schone lucht. Hoewel schone lucht normen niet zijn aangenomen voor alle automodellen in het hele land, kan de aanwezigheid van dergelijke normen in uw gemeenschap u helpen een gevoel van verplichting te voelen om stappen te ondernemen om de lucht rond uw huis en bedrijf schoon te maken.Lennon / muziek fun t-shirt zwart voor heren

Lennon fun tekst t-shirt zwart heren. Op dit zwarte shirt met blauwe letters staat groot de tekst: Lennon. Iemand verassen met een fantastisch muzikaal fun tekst shirt? Leuk om aan een Lennon fan cadeau te geven voor een verjaardag of gewoon zomaar!Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

Samsung Galaxy S5 Mini Telefoonhoesje met foto Bladmuziek

Samsung Galaxy S5 Mini Telefoonhoesje met pasjes Bladmuziek Hou jij van muziek? Dan is dit boekhoesje ontwerp met bladmuziek erop misschien wel wat voor jou. Het is een opvallend Samsung Galaxy S5 Mini Telefoonhoesje met foto, andere muziekliefhebbers zullen het zeker opvallen. Als je wel van muziek houdt maar liever een band of artiest op jouw boekhoesje hebt, dan kan dit ook. Met onze unieke phone case designer tool kun je elke foto die je wilt zetten op dit Samsung Galaxy S5 Mini Telefoonhoesje met foto. Het unieke hoesje wordt dan aan alle zijden bedruk met duurzame inkt, ook het lipje wordt bedrukt. En dit krijg je allemaal voor dezelfde spotprijs. Zo heb je voor een lage prijs een uniek hoesje wat echt alleen jij hebt en wat je helemaal zelf kunt ontwerpen.

Zilveren muziek noot t-shirt zwart voor dames

Zilveren muziek noot / muziek feest t-shirt / kleding zwart dames. Op dit zwarte shirt staat een zilveren muziek noot. Leuk om cadeau te doen aan een muziek liefhebber / muzikant of gewoon om zelf aan te trekken.Materiaal: 150 grams, 100% katoen. Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

Kut dag kut muziek kut feest funny emoticon shirt heren zwart XL -

Funny emoticon t-shirt Kut dag kut muziek kut feest zwart voor heren. Op dit grappige zwarte shirt staat een balende emoticon met de tekst: Kut dag kut muziek kut feest. Dit leuke t-shirt is een mooi verjaardag/ vaderdag cadeau. Of gewoon om zelf te dragen op een festival / feestje of gewoon dagelijks. Zoek op funny emoticon voor meer grappige shirts.Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

Kraamkado muziekdoos knuffel roze gekleurd vogeltje 15 cm

Muziek knuffel roze vogel 15 cm. Pluche knuffel vogeltje met muziek. Trek aan het koord en er wordt het bekende slaapliedje (Wiegenlied van Brahms) afgespeeld. Formaat: ongeveer 15 cm.