Waarom je naar Los Angeles moet reizen voor Hip Hop Events

Waarom je naar Los Angeles moet reizen voor Hip Hop Events

hip hop events

LA Hip Hop Events is een online Hip Hop, Rap, R&B online magazine. Gestart in april van 2021 door Tami Temple met als doel een centrale locatie te creëren om de meest populaire shows, zeldzaamste downloads, en exclusieve artiesten te vinden. Het doel is om een centrale bron voor informatie voor de onafhankelijke kunstenaars in Los Angeles die erkenning en waardering van hun collegas in de muziek industrie willen zijn. Veel van deze evenementen zijn gratis, maar voor andere moet een lidmaatschapsbijdrage worden betaald. Alle evenementen kunnen regelmatig worden gewijzigd vanwege de steeds veranderende smaak van de onafhankelijke muziekgemeenschap in Zuid-Californië.

Naast deelname aan evenementen beginnen veel onafhankelijke muzikanten hun eigen websites en sociale netwerkpaginas om fans op de hoogte te houden van aanstaande optredens, concerten, opnames, enzovoort. Zo heeft weetysucks, een collectief van jonge hiphop fanaten, hun eigen site en Twitter account gecreëerd om iedereen op de hoogte te houden van wat er gebeurt met hun favoriete underground hiphop sterren. Ze hosten ook een hiphopblog met regelmatige posts en fotos van hun evenementen. Op hun website beschrijven ze zichzelf als "een groep Zuid-Californische artiesten die Underground R&B en rap appreciëren." Op hun blog posten ze komende data en ticket informatie voor elke show. Ook plaatsen ze interviews met verschillende hiphopsterren.

LA hiphopevenementen zijn ook niet alleen voor lokale artiesten. Veel sterren uit andere delen van het land hebben zich hier gevestigd. Artiesten als Ice Cube, Dr. Dre, 50 Cent en vele anderen hebben zich in Zuid-Californië gevestigd en trekken mensen uit het hele land aan. Het is niet ongewoon voor deze bekende sterren om naar Zuid-Californië te komen om hun albums op te nemen, hun muziek te spelen voor het publiek, of beide. Zoals je kunt zien, zijn er vele redenen om naar Los Angeles te reizen voor je favoriete Zuid-Californië hip hop evenementen.dac ii hifi geluidskaart 384-khz/32-bit dsd/ape/flac/wav muziekspeler audio board es9018k2m

Overzicht: Dit is DAC II, de lateset Raspberry pi HAT maat HIFI speler, en het ondersteunt de lossless muziekformaten, zoals DSD / DXD, FLAC, APE, WAV ... Ervaar hoge kwaliteit weergave van PCM (Pulse Code Modulation) geconverteerde inhoud (DSD 256/128/64) met hetzelfde warme geluid van het DSD (Direct Stream Digital) origineel. DAC II gebruikt de ES9018K2M-chipset van Ess Technology Inc als decodeerchip en de samplefrequentie is maximaal 384 kHz / 32-bit, wat betekent dat uw digitale muziekverzameling met High-Resolution Audio naar een ander niveau wordt gebracht.Uitstekende prestaties van product van superieure kwaliteit:Met versterker TPA6133A2 van Texas Instruments ondersteunt het een High-power-uitvoer;Met 80 / 100MHz hoge precisie hoofdklok;Met lage impedantie onderdelen, waaronder een dikke koperen folie moederbord, met MELF weerstanden weerstand om lage vervorming en lage weerstand voor hoofdtelefoonuitgang te krijgen;Met A film condensor minimaliseert interferentie van trillingen en elektrische bronnen. Kenmerken: Bit Perfect, ondersteuning tot 32Bit / 384kHzKrachtige ES9018K2M DAC-chipIngebouwde 5V spannings-swinghoofdtelefoon AMP3,5 mm hoofdtelefoonuitgang en lijnuitgang (RCA)Ondersteuning voor digitale volumeregelingOndersteuning DSD256 / 128/64; 32bit / 384kHz (PCM)Ondersteunde audioformaten: DSD, APE, FLAC, WAV, WMA, AAC, ALAC, AIFF, OGG, MP3Ondersteuning IR controle specificaties: Uitlijnen:Frequentiebereik: 20Hz ~ 20KHz +/- 0.1dBS / N: -119dB +/- 1dBTHD + N: -120dBDNR: 127dB Hoofdtelefoon uit:Frequentiebereik: 20Hz ~ 20KHz +/- 0.1dBTHD + N: 0,0021% (belasting van 16ohm)Uitgangsniveau: 138mW (+ 4dB gain)SNR: 93dBPSSRR:> 100dBCMRR: 69dB Hoe te gebruiken:More detail please refer to the WIKI Notitie:Ondersteun nu alleen VOLUMIO en Raspbian en je moet de laatste aangepaste volumio-versie gebruiken. Hoe speel je de Lossless-muziek van Volumio op maat van ons?Please download the last customized volumio from hierDownload het img-bestand dat we hebben verstrekt, pak het uit en brand het in de micro sd-kaart.Plaats de kaart in Raspberry Pi, verbind de Raspberry pi met het netwerk.Beheer de geluidskaart per webpagina. Omgeving:Zet de I2S DAC op "Aan";Selecteer "Aoide DAC II" als het uitvoerapparaat;Selecteer "Aoide DAC II" als de DAC Modle;Opslaan en opnieuw opstarten. Hoe de DAC II-basis op het officiële Raspbian-systeem te configureren? We verbinden het shellscript op de github, je hoeft alleen de volgende shell-opdracht uit te voeren om de installatie te voltooien.Ga de console binnen en voer: #Voeg de schijven toe aan het systeemcurl -L --output ./dac_install.sh https://github.com/howardqiao/aoide-dac-drivers/raw/master/dac_install.shsudo chmod + x ./dac_install.shsudo ./dac_install.shreboot Pakket inbegrepen: 1x DAC II bord

Samsung Galaxy S5 Mini Telefoonhoesje met foto Bladmuziek

Samsung Galaxy S5 Mini Telefoonhoesje met pasjes Bladmuziek Hou jij van muziek? Dan is dit boekhoesje ontwerp met bladmuziek erop misschien wel wat voor jou. Het is een opvallend Samsung Galaxy S5 Mini Telefoonhoesje met foto, andere muziekliefhebbers zullen het zeker opvallen. Als je wel van muziek houdt maar liever een band of artiest op jouw boekhoesje hebt, dan kan dit ook. Met onze unieke phone case designer tool kun je elke foto die je wilt zetten op dit Samsung Galaxy S5 Mini Telefoonhoesje met foto. Het unieke hoesje wordt dan aan alle zijden bedruk met duurzame inkt, ook het lipje wordt bedrukt. En dit krijg je allemaal voor dezelfde spotprijs. Zo heb je voor een lage prijs een uniek hoesje wat echt alleen jij hebt en wat je helemaal zelf kunt ontwerpen.

Zilveren muziek noot / muziek feest t-shirt / kleding zwart heren

Zilveren muziek noot / muziek feest t-shirt / kleding zwart heren. Op dit zwarte shirt staat een zilveren muziek noot. Leuk om cadeau te doen aan een muziek liefhebber / muzikant of gewoon om zelf aan te trekken.Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

Zilveren muziek noot G-sleutel / muziek feest t-shirt / kleding roze dames

Zilveren muziek noot G-sleutel / muziek feest t-shirt / kleding roze dames. Op dit roze shirt staat een zilveren muziek / G-sleutel. Leuk om cadeau te doen aan een muziek liefhebber / muzikant of gewoon om zelf aan te trekken.Materiaal: 150 grams, 100% katoen. Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

Meer dan muziek alleen - Paperback (9789065507761)

Het boek 'Meer dan muziek alleen' koop je bij bookspot.nl, nu voor €29.00!